Donnerstag, 16. Dezember 2010

Dorn és Breuss tanfolyam indul - Budapest 2011. december


A PHYSIOVIT Kft által szervezett Dorn terápia és Breuss masszázs tanfolyam struktúrális felépítése:
  • Dorn terápia - speciális ízületi mobilizációs technika (funkcionális anatómia, biomechanika, terápia alapjai, betegvizsgálat, speciális tesztek, korrekciós lehetőségek és formák, gyakorlatok, meridiánok, csigolyák és belső szervi-, illetve - pszichés megbetegedések, gerincvelői idegek és meridiánok kapcsolata, csigolyák és meridiánok kapcsolata) inkl. Dorn terápiához kapcsolódó taping technikákkal (PHYSIOTAPE) és Triggerpont terápiával.
  • Dorn terápiához kapcsolódó önkorrekciós gyakorlatok
  • Gerincregeneráló Breuss masszázs

DORN TERÁPIA ÉS BREUSS MASSZÁZS TANFOLYAM - 50 órás, 2 modulos, 5 napos szakmai továbbképzés keretében

  • Időpont: Budapest, 2011. december 2-4 (1. modul) és 2011. december 9-10. (2. modul)
  • Kreditpont: folyamatban
  • Tanfolyam ára: 75.000 Forint (ár tartalmazza a 4.000 Forint anyagköltséget)
  • Résztvevők lehetnek: gyógytornászok, IV. éves gyógytornász hallgatók, gyógymasszőrök, humánkineziológusok, természetgyógyászok

Fizetési feltételek - Részletfizetési lehetőségek

Jelentkezéskor be kell fizetni a tanfolyam díjának 30 %-át. Ezt követően bizonyos esetekben lehetőség van 2 illetve 4 hónapos részletfizetés igénylésére. Részletfizetési szándékot a jelentkezési lapon fel kell tüntetni, majd a Továbbképzési szerződéshez csatolt dokumentum aláírásával kell igényelni. Csak az a jelentkező vehet részt a tanfolyamon, aki a részletfizetési kötelezettségének eleget téve, a tanfolyam meghírdetett időpontja előtt 3 héttel a részvételi díjat törlesztette!

Jelentkezési lap - Jelentkezési lap kitöltése ide kattintva!

"INHOUSE" TANFOLYAMOK

Egyéni kérés alapján Dorn féle gerincterápia és Breuss masszázs tanfolyamunkat kínáljuk az Ön praxisában, kórházi munkahelyén stb. Feltétel: minimum 15 fő.

Bővebben: www.physio-vit.net